X
تبلیغات
رایتل

خواص حنا گذاشتن کف پا

یکشنبه 29 بهمن 1396 ساعت 16:41

مضرات و خواص حنا گذاشتن کف پا و برای پوست و دستگاه تناسلی

مضرات و خواص حنا گذاشتن کف پا و برای پوست و دستگاه تناسلی در سایت جسارت

خواص حنا گذاشتن کف پا ,خواص حنا برای کف پا,خواص حنا گذاشتن کف پا,خاصیت حنا برای کف پا,حنای کف پا,حنا برای کف پا,حنا گذاشتن کف پا,خواص حنا کف پا,حنا بستن کف پا,حنا برای دستگاه تناسلی,خواص حنا برای دستگاه تناسلی,حنا پوست,حنا پوست ضخیم,حنا برای پوست,حنا برای پوست صورت,حنا و پوست صورت,حنا برای پوست بدن,حنا و پوست,حنا و پوست گردو,حنا برای پوست سر,حنا برای پوست,آیا حنا پوست را ضخیم میکند,حنا برای پوست خوبه,خواص حنا برای پوست,خواص حنا برای پوست صورت,فواید حنا برای پوست,ماسک حنا برای پوست صورت,خاصیت حنا برای پوست صورت,حنا برای پوست صورت خوبه,فواید حنا برای پوست صورت,ایا حنا برای پوست صورت مفید است,حنا روی پوست صورت,حنا برای پوست صورت,حنا پوست صورت,حنا پوست صورت را سفید میکن

مضرات و خواص حنا گذاشتن کف پا و برای پوست و دستگاه تناسلی

خواص حنا گذاشتن کف پا , خواص حنا برای کف پا , خواص حنا گذاشتن کف پا , خاصیت حنا برای کف پا

در این مطلب از سایت جسارت به مضرات و خواص حنا گذاشتن کف پا و برای پوست و دستگاه تناسلی می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

نا از جمله گیاهان دارویی سنتی است که محبوبیت بالایی در میان ایرانیان داشته است. خواص حنا از نظر پزشکی بی شمار و جالب می باشد. برای آشنایی با خواص حنا خواندن این مطلب را توصیه و در ادامه شما را با تمام فواید و خواص حنا آشنا می سازیم.

خواص حنا گذاشتن کف پا

استفاده از حنا از سالهای خیلی دور و از زمان پیامبران توصیه می شده است .حنا گیاهی پرخاصیت است که بیشتر از فواید آن برای مو می دانیم در حالی که پودربرگهای معجزه آسای این گیاه درمان دردهاست. حنا گیاهی به صورت درختچه یا درختی با برگهای سبز متمایل به خاکستری، بیضوی و گلهائی به صورت خوشه گرزن بزرگ، به رنگ سفید یا زرد بسیار خوشبو، با میوه های خشک و شکوفا که حاوی دانه هائی خیلی کوچک است . به فارسی حنا و در کتب سنتی و به عربی حنا، الهناء رقون و رقان گویند و گل آن را فاغیه می نامند. برگهای آن متقابل، ساده، چرمی، کامل به طول ۲ تا ۳ و به عرض ۱ سانتی متر، بیضوی و نوک تیز می باشد. برگهای گیاه حنا ، بخش داروئی آن را تشکیل می دهد . برداشت برگ حنا از سال دوم و سوم و کشت آن سالی دو بار صورت می گیرد. در اوایل تیرماه به نام حنای گرما و در اواخر آبان ماه به نام حنای قوس معروف است .

مضرات و خواص حنا گذاشتن کف پا و برای پوست و دستگاه تناسلی

خواص حنا گذاشتن کف پا , خواص حنا برای کف پا , خواص حنا گذاشتن کف پا , خاصیت حنا برای کف پا

حنا چه بصورت مصرف موضعی و چه به صورت خوراکی در کتاب های طب سنتی ایران و چین بارها و بارها آمده است و برای آن مصارف متعددی از جمله درمان جذام، یرقان، سنگ کلیه، جرب و غیره ذکر شده است. از جمله خواص گیاه حنا در طب جدید نیز می توان به خاصیت ضد قارچی، ضد باکتریایی، تب بری، ضد التهاب و محافظت از پوست در برابر آفتاب اشاره نمود. این موارد به عنوان خواص حنا به اثبات رسیده و حنا توانسته جایگاه خود را بعنوان یک گیاه دارویی حفظ کند. برخی از خواص گیاه حنا بسیار جالب و شگفت انگیز می باشد.

خواص حنا برای کف پا

مالیدن مخلوط برگ های له شده این گیاه با روغن زیتون به موی سر کمک زیادی به رشد آن می کند،به ویژه اگر این مخلوط را با آب گشنیز ترکیب کرده و سپس مورد استفاده قرار داد. اگر مدت هاست که به دنبال راهکاری برای رفع بوی بد عرقی هستید که در هنگام پوشیدن کفش به آن دچار می شوید، باید بگویم که می توانید خوشحال باشید زیرا که حنا برای رفع عرق بدبوی پا بسیار موثر بوده و می تواند این دغدغه شما را نیز برطرف کند. از جوشانده برگهای حنا به صورت غرغره برای رفع پیله دندان استفاده می شود. در مصرف داخلی برای کاهش درد معده بعد از زایمان و همچنین برای رفع خشونت صدا تجویز می شود. از دیگر خواص حنا این است که برای رفع عرق بدبوی پا بسیار موثر است.

 یکی از مهمترین خواص حنا دفاع در برابر عفونت می باشد. حنا می تواند به بدن کمک کند تا در برابر عفونت، دفاع قوی تری داشته باشد و این باعث می شود که کم کم باکتری های مضر از پوست شما محو شود. این یکی از مهمترین خواص حنا برای پوست است. این باکتری ها سبب به وجود آمدن برخی از عفونت ها در بدن می شود که به روش های مختلفی تولید می شوند، و درمان پوست شما به طور منظم توسط حنا و استفاده از این خواص حنا تاثیر زیادی در حذف باکتری ها دارد.

خواص حنا گذاشتن کف پا

فواید و خواص حنا برای رفع مشکلات پوستی و داخلی : حنا به صورت موضعی در درمان بیماریهای قارچی پوستی بویژه در قارچ های عامل کچلی و تخفیف دردهای روماتیسمی بکار می رود.ضد باکتری، ضد قارچ، ضد تب، ضد اسپاسم، ضد ویروس، ضد آفتاب، قابض، تهوع آور، ادرارآور، قاعده آور، ملین، خلط آور، محافظ کبد،کاهش دهنده پرفشاری خون،سقط کننده، حساسیت زا، مهار کننده ی نیترات ردوکتاز و مسکن از خواص مفید حنا است. حنا دارای اثر ضد باکتری خصوصاً در باکتریهای گرم مثبت می باشد؛ همچنین دارای اثر ضد قارچی در قارچ های مولد کچلی تریکوفایتون، اسپوروتریکوم و کریپتوکوکوس است.برای تسکین سردرد خود از حنا به عنوان ضمادی استفاده کنند و آن را به صورت ضماد به سر خود بمالید. اگزما عارضه پوستی است که به ویژه در هنگام تغییرات فصلی افراد زیادی را درگیر خود می کند.

از دیگر خواص حنا در درمان اختلالات کبدی می باشد. حنا به عنوان گیاه پزشکی کاملا مفید در نظر گرفته می شود از این رو پوست گیاه حنا در درمان بزرگ شدن کبد و یرقان موثر می باشد. برای رفع و درمان اگزما گرد برگ حنا با برگ هلو مخلوط کنید و به صورت ضماد استفاده نمایید.

خاصیت حنا برای کف پا

مشکلی پوستی که رفع آن گاهی اوقات دردسر ساز است. در این مورد نیز به گفته متخصصان طب سنتی، می توان از گیاه حنا استفاده کرد.به عبارتی یکی دیگر از خواص استفاده از حنا رفع این مشکل است، پس اگر مبتلا به این عارضه هستید باید گرد برگ حنا با برگ هلو ا به خوبی مخلوط کرده و از آن به صورت ضماد استفاده کنید. نکته دیگر اینکه برای معالجه جوش و کورک سر کودکان ریشه حنا را خشک کرده و بعد به صورت ضماد آن را روی سر وی بگذارید.برای رویاندن ناخن شما باید روزی ۱۰ گرم از آب جوشانده حنا را تهیه و به مدت ۱۰ روز آن را استفاده کنید. برای این کار ۱۰ گرم برگ حنا را در ۲۵۰ سی سی آب خیسانده و بجوشانید تا به یک پنجم برسد سپس آن را شیرین کرده به مدت یک ماه میل کنید.حنا به صورت پرده ای، مانع تأثیر اشعه خورشید بر روی پوست بدن می شود.

مضرات و خواص حنا گذاشتن کف پا و برای پوست و دستگاه تناسلی

خواص حنا گذاشتن کف پا , خواص حنا برای کف پا , خواص حنا گذاشتن کف پا , خاصیت حنا برای کف پا

حنا می تواند التهابی که منجر به درد می شود را کاهش بخشد، شما می توانید در مناطق آسیب دیده پوستتان، از حنا به عنوان مسکن ضعیف استفاده کنید. اگر شما آلرژی و یا تمایل به استفاده از انواع دارو ندارید، حتما از حنا و خواص حنا استفاده کنید و علاوه بر آنها حنا یک ماده طبیعی است که مزیت خاص آن محسوب می شود.

حنای کف پا

اگر شما از نقاط داغ و یا گر گرفتگی در مناطق خاصی از بدنتان رنج می برید، با استفاده کردن از حنا می توانید آن را بهبود بخشید. اما حنا نمی تواند نگرانی شما دراین موضوع را از بین ببرد و اگر وضع پوست شما گرم است به پزشک مراجعه کنید تا با دقت تمام مشکل شما را بهبود بخشد.برای تسکین درد اعصاب و مفاصل استفاده از روغن حنا به افراد توصیه می شود. برای اینکه این ضماد بهترین اثر را با خود به همراه داشته باشد باید گل حنا را در روغن زیتون بجوشانید، آن را صاف کرده و بعد از آن استفاده کنید.

یکی از خواص حنا رفع جوش های دهان می باشد. برای رفع جوش های دهان، جوشانده حنا را مزمزه کنید و نتیجه خوبی بگیرید. از جوشانده برگهای حنا به صورت غرغره برای رفع پیله دندان استفاده می شود. در مصرف داخلی برای کاهش درد معده بعد از زایمان و همچنین برای رفع خشونت صدا تجویز می شود. از دیگر خواص حنا این است که برای رفع عرق بدبوی پا بسیار موثر است.

حنا برای کف پا

خواص حنا برای درمان اسهال خونی و زخم روده : با توجه به این که حنا یکی از گیاهان، با مقدار قابل ملاحظه ای تانن است، لذا دارای خاصیت قوی قابض می باشد؛ به همین دلیل از آن به طور خوراکی در اسهال خونی، زخم های روده ای- معده ای و به عنوان ادرارآور استفاده می شود. یکی از خواص حنا رفع جوش های دهان می باشد. برای رفع جوش های دهان، جوشانده حنا را مزمزه کنید و نتیجه خوبی بگیرید. یکی از خواص حنا این است که با گذاشتن گل یا برگ حنا در لابه لای لباسهای خود از بید زدگی لباس جلو گیری می کنید. گذاشتن ضماد حنا بر سر باعث تقویت بینایی خواهد شد. این یکی از جالبترین فواید حنا می باشد. حنا کردن کف پا عث لطیف شدن کف پا شده وبوی بد پا را از بین خواهد برد و باعث تقویت نیروی جنسی خواهد شد. روغن گل حنا که آن را «دهن الفاعیه» نامند و مانند گل سرخ تهیه می کنند گرم و محلل مقوی مو برای روشنی و درخشانی رنگ چهره نافع است. برای معالجه ترشحات سوزاکی مهبل از جوشانده ریشه درخت استفاده می شود.

از خواص حنا این است که غرغره آن با آب دم کرده برگ آن برای زخمهای دهان مفید است. خوردن دو گرم آن و یا خوردن آب خیس کرده 50 گرم آن برای یرقان، طحال، سنگ کلیه، مثانه و سختی ادرار نافع است. خواص حنا برای رویانیدن ناخن اصلی به جای ناخن کج اثر خوب دارد.

حنا گذاشتن کف پا

یکی از مهمترین خواص حنا دفاع در برابر عفونت می باشد. حنا می تواند به بدن کمک کند تا در برابر عفونت، دفاع قوی تری داشته باشد و این باعث می شود که کم کم باکتری های مضر از پوست شما محو شود. این یکی از مهمترین خواص حنا برای پوست است. این باکتری ها سبب به وجود آمدن برخی از عفونت ها در بدن می شود که به روش های مختلفی تولید می شوند، و درمان پوست شما به طور منظم توسط حنا و استفاده از این خواص حنا تاثیر زیادی در حذف باکتری ها دارد. از دیگر خواص حنا در درمان اختلالات کبدی می باشد. حنا به عنوان گیاه پزشکی کاملا مفید در نظر گرفته می شود از این رو پوست گیاه حنا در درمان بزرگ شدن کبد و یرقان موثر می باشد. حنا یک درمان طبیعی ضد ریزش مو و حفظ سلامت مو است. کوتیکول های مو را درمان میکند در نتیجه در بهبود سلامت ریشه مو نیز موثر است که این امر مانع از خرد شدن تارهای مو شده و درخشندگی موها را حفظ می کند. همچنین حنا PH پوست سر را در حد متعادل نگه می دارد تا از ریزش موی زودرس جلوگیری کند.

مضرات و خواص حنا گذاشتن کف پا و برای پوست و دستگاه تناسلی

خواص و فواید خوردن ماش در دوران بارداری و حاملگی

جمعه 27 بهمن 1396 ساعت 19:22

خواص و فواید خوردن ماش در دوران بارداری و حاملگی

خوردن ماش در دوران بارداری , ماش در بارداری,ماش در بارداری,خوردن ماش در بارداری,مصرف ماش در بارداری,خواص ماش در بارداری,جوانه ماش در بارداری,ماش در دوران بارداری,ماش بارداری,خواص جوانه ماش در بارداری,خوردن جوانه ماش در بارداری,فواید ماش در بارداری,خوردن ماش در بارداری,جوانه ماش در بارداری,مصرف ماش در بارداری,خوردن ماش در دوران بارداری,مصرف جوانه ماش در بارداری,مصرف ماش در دوران بارداری,خوردن جوانه ماش در دوران بارداری,مصرف جوانه ماش در دوران بارداری,خواص ماش در دوران بارداری,خواص ماش سبز در بارداری,خواص جوانه ماش در دوران بارداری,جوانه ماش در دوران بارداری,مضرات جوانه ماش در بارداری,جوانه ماش بارداری,جوانه ماش و بارداری,فواید ماش در دوران بارداری,تاثیر ماش در دوران بارداری,استفاده از ماش در دوران بارداری,ماش و بارداری,ماش برای بارداری,ماش پلو در بارداری,خواص جوانه ها در بارداری,خوردن جوانه ها در بارداری,مصرف جوانه ها در بارداری,خوردن جوانه ها در بارداری,مصرف جوانه ها در دوران بارداری

ماش در بارداری , ماش در بارداری , خوردن ماش در بارداری , مصرف ماش در بارداری

  پتاسیم ماش نیز فراوان است؛ پس مصرفش به افرادی که مبتلا به پرفشاری خون هستند، توصیه می‌شود. ماش از نظر منگنز و سلنیوم که خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارند نیز غنی است و خوردن آن موجب پیشگیری از بیماری‌های مزمن می‌شود.

خوردن ماش در دوران بارداری

جوانه ماش معمولا به رنگ زرد و بزرگتر از سایر جوانه ها می باشد. جوانه زدن ماش به طور معمول یک هفته طول می کشد ماش جوانه زده، مغذی تر از دانه های اصلی است و نیاز به زمان پخت و پز بسیار کمتر دارد. مزایای جوانه ماش در بارداری؟ جوانه ماش و افزایش استقامت بدن مادر : ویتامین E موجود در جوانه به تقویت سیستم_ایمنی زنان باردار کمک می‌کند.

ماش در بارداری , ماش در بارداری , خوردن ماش در بارداری , مصرف ماش در بارداری

ین ماده غذایی کاهش‌دهنده قند و چربی خون است و مطالعات انجام شده از سوی انجمن دیابت آمریکا نشان داده که ماش برای درمان اسهال نیز مفید است؛

خواص ماش در دوران بارداری

جوانه ماش و کاهش خطر سقط جنین :جوانه ماش به علت دارا بودن ویتامین E می تواند خطر سقط جنین را کاهش دهد. جوانه ماش و کنترل استرس در دوران بارداری جوانه ماش و تسکین دستگاه گوارش: فیبر موجود در جوانه به بهبود عملکرد دستگاه_گوارش کمک می‌کند کند. جوانه ماش و جلوگیری از نقص های هنگام تولد نوزاد: بسیاری از نقص های هنگام تولد از کمبود اسیدفولیک است. که جوانه ماش به علت دارا بودن اسید فولیک از بروز این نقص جلوگیری می‌کند.

ماش در بارداری , ماش در بارداری , خوردن ماش در بارداری , مصرف ماش در بارداری

 مصرف ماش هیچ‌گونه ممنوعیتی برای هیچ‌کس ندارد اما کسانی که اسیداوریک یا نقرس دارند، باید موادغذایی پروتئین داری را که پورین گیاهی دارند،‌محدود کنند. البته ترکیبات پورینی در ماش نسبتا کم است و لازم نیست این افراد نیز ماش را از برنامه غذایی خود کاملا حذف کنند؛ بلکه تنها محدودیت به خرج دادن در مصرف آن کفایت می‌کند.

جوانه ماش در دوران بارداری

فواید و خواص نارنج برای پوست و سرماخوردگی و لاغری

پنج‌شنبه 26 بهمن 1396 ساعت 09:33

فواید و خواص نارنج برای پوست و سرماخوردگی و لاغری

در این مطلب از سایت جسارت به فواید و خواص نارنج برای پوست و سرماخوردگی و لاغری می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد

این میوه از گروه مرکبات است. آب نارنج ترش، مطبوع و سرشار از ویتامین C است و بار بسیار یاز غذاها می تواند یک چاشنی باشد.این میوه  از جمله میوه هایی است که برای اعصاب، دفع سنگ کلیه و مثانه، گلودرد و فشار خون بسیار مفید است.این میوه‌ای که در ایران به فراوانی تولید می‌شود و محصولات جانبی متعددی نیز دارد. میوه درختی بزرگ و زیباست با برگهایی بزرگتر و خوشبوتر از برگهای درخت لیمو. شکوفه‌های آن که بسیارخوشبو است بهارنارنج نامیده می‌شود. در بعضی مناطق در تمام فصول سال می‌توان میوه نارنج را برروی درخت دید. در حالیکه هنوز میوه سال گذشته بر درخت است میوه‌های جدید هم در حال رسیدن هستند. شکوفه نارنج (بهار نارنج) طبیعت(مزاج) = گرم و خشک، بوییدن آن شادی آور، تقویت کننده مغز و از بین برنده آبریزش بینی (زکام) است. از این شکوفه ها مربای لذیذی تهیه می‌شود که خواص مفید شکوفه را دارد. اگر یک قاشق مرباخوری از گل شکوفه خشک نارنج را به یک فنجان آب جوش اضافه کنید و درفنجان را ببندید بعد از ۱۰ دقیقه نوشیدنی بسیار خوشبو ونشاط آوری آماده می‌شود.

نارنج ، خواص نارنج , نارنج و لاغری و دیابت

خواص نارنج :

– این میوه هضم غذا را آسان تر می کند.

– خوردن آن با شکر در رفع یبوست بسیارموثر است.

– برای درمان گلودرد و درمان سرفه و فشار‌ خون بایستی نصف لیوان آب آن را با یک قاشق عسل مخلوط کرده و بعد از غذا بخورید.

– اثر ضدعفونى کننده و میکروب کشى دارد.

– ضماد پخته این میوه که پوست و هسته هم داشته باشد، برای جرب، خارش، جوش هاى پوستی و نرم کردن پوست بدن و موى سر موثر است.

این میوه باعث افزایش انرژی بدن می شود و همچنین به هضم غذا کمک می کند

این میوه به دلیل غنی بودن از ویتامین C یکی از آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی و عالی محسوب می‌شود. البته باید توجه داشته باشید که آبگیری و حرارت می‌تواند تا حدودی باعث تخریب ویتامین C موجود در آن گردد پس خوردن میوه ان توصیه میشود
عرق بهار نارنج ، نشاط آور، تقویت کننده مغز، باز کننده گرفتگی مجاری بینی، از بین برنده ترشحات سینوس‌ها و دستگاه تنفس است

نارنج ، خواص نارنج , نارنج و لاغری و دیابت

بهار نارنج :

شکوفه این میوه را بهار نارنج می گویند که اثرات زیر را دارد:

– درمان بى خوابى هاى عصبى است، ولى زیاده روى در خوردن و بوییدن آن بى خوابى ایجاد مى نماید.

– برای دفع سنگ کلیه و مثانه بایستی عرق بهار نارنج را با ساقه کرفس مخلوط کرده و میل کنید.

– ضد تشنج بوده و سکسکه را بهبود می بخشد.

– عرق آن اعصاب را تقویت می کند و درمان بی خوابی است .

– براى رفع قولنج و تقویت اشتها مفید است.

– آروغ و سوزش هاضمه را تسکین مى دهد.

– بوییدن آن برای بهبود سرماخوردگی مفید است .

– مربای آن تقویت کننده ئ معده است.

– عرق آن برای زدودن غم و افسردگی مفید است.

نارنج ، خواص نارنج , نارنج و لاغری و دیابت

پوست میوه نارنج :

– پوست این میوه نشاط آور و تقویت کننده قلب و معده است.

– اگر ده گرم پوست نارنج خشک شده را بکوبید و با آب بخورید، از استفراغ و تهوع جلوگیرى مى کند و انگل هاى معده و روده را از بین مى برد.

– ضماد آن با سرکه روى شقیقه از سردرد جلوگیرى مى نماید و بهبود بخش است.

برگ نارنج :

– برگ آن آرام بخش، ضد تشنج و هضم کننده غذا است.

– بی خوابی و میگرن را معالجه می کند.

– دم کرده برگ این میوه تشنج را رفع می کند.

نارنج ، خواص نارنج , نارنج و لاغری و دیابت

تذکر:

– زیاده روى در خوردن این میوه کبد را ضعیف مى کند، مخصوصا اگر ناشتا خورده شود.

– عرق بهار نا رنج زود فاسد مى شود و کپک مى زند. لذا بایستى همیشه آن را تازه تهیه کرد و در شیشه هاى تیره رنگ نگه داشت.

شکل ظاهری جوز هندی بی شباهت به درخت نارنج نیست زیرا بر روی شاخه های متعدد آن برگهایی متناوب، ساده، کامل، موجدار، بیضوی، نوک تیز، بدون استیبول و چرمی شبیه برگ درخت نارنج به وجود می آید

از درختان بسیار زیبای باغ ارم شیراز می توان به درخت نارنج اشاره کرد

عرق بهار نارنج به جای دیازپام

با توجه به نتایج به دست آمده از یک مطالعه، از بهار نارنج می توان به عنوان یک پیش داروی موثر جهت کاهش اضطراب بیماران قبل از عمل جراحی استفاده کرد. این مطالعه با هدف مقایسه ی تاثیر عرق بهار نارنج و دیازپام بر اضطراب بیماران قبل از عمل جراحی انجام شد.در این مطالعه تعداد 60 بیمار 14 تا 48 ساله مراجعه کننده جهت عمل جراحی، انتخاب و به طور تصادفی در دو گروه 30 نفره تقسیم شدند.
2 ساعت قبل از عمل به گروه یک 100 سیسی عرق بهار نارنج و به گروه 2 محلول یک قرص 5 میلی گرم دیازپام در 100 سی سی آب به صورت خوراکی داده شد. میزان اضطراب موقعیتی پس از مصرف دارو در هر دو گروه مصرف کننده ی بهار نارنج و دیازپام کاهش یافت.

کسانیکه به بیماری‌های قلبی مبتلا هستند، بهتر است بهتر است برای جلوگیری از سکته قلبی این خوراکی‌ها را مصرف کنند: سیب زمینی شیرین (نوعی سیب زمینی که مغز آن نارنجی رنگ است)، شربت نارنج، سبزیجات برگ‌دار سبز، انواع هویج، کلم و سبزیجات (در صورت پخت با حرارت ملایم و مدت کوتاه پخته شود)، کدو تنبل کنسرو شده یا پخته شده، مرغ یا بوقلمون بدون چربی، ماکارونی و سس گوجه کم چرب، سیر و پیاز، پیتزای مرغ، پسته، گردو، بادام، روغن زیتون، شیر بدون چربی، پرتقال همراه با قسمت های سفید رنگ داخل آن، انگور سیاه یا انگور قرمز، میوه های خشک به خصوص زرد آلو خشکه، خرما و آلو خشکه، طالبی، غذا های حاوی نخود و لوبیا، گل کلم.در مقابل نیز از صرف کردن این نوع غذاها باید پرهیز کرد:چربی‌های مضر مثل چربی گوشت و چربی‌های بالای حیوانی، گوشت قرمز، غذاهای سرخ‌کردنی، بستنی، شیرینی، نمک(درصورتیکه فشار خون بالا دارید)، چیپس و مواردی از این قبیل.

نارنج

کندر در دوران بارداری

یکشنبه 15 بهمن 1396 ساعت 21:14

بهترین زمان مصرف کندر در دوران بارداری , حاملگی , شیردهی

بهترین زمان مصرف کندر در دوران بارداری , حاملگی , شیردهی در سایت جسارت

کندر در دوران بارداری ,خوردن کندر در دوران بارداری,مصرف کندر در دوران بارداری,فواید کندر در دوران بارداری,خواص کندر در دوران بارداری,تاثیر کندر در دوران بارداری,مضرات کندر در دوران بارداری,استفاده کندر در دوران بارداری,جویدن کندر در دوران بارداری,کندر خوراکی در دوران بارداری,خوردن کندر در دوران بارداری,خوردن کندر در دوران بارداری,خوردن کندر در دوران حاملگی,خوردن کندر در دوران حاملگی,نحوه خوردن کندر در دوران بارداری,آیا خوردن کندر در دوران بارداری مفید است,طریقه خوردن کندر در دوران بارداری,فواید خوردن کندر در دوران بارداری,مصرف کندر در دوران بارداری,مصرف کندر در زمان بارداری

در این مطلب از سایت جسارت به بهترین زمان مصرف کندر در دوران بارداری,حاملگی,شیردهی می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

یک متخصص طب سنتی با اشاره به مفید بودن کندر گفت: مصرف کندر در زمان بارداری روی هوش جنین تاثیر خوبی دارد و سبب باهوش شدن نوزاد می شود، اما از هفت ماهگی جنین به بعد مصرف آن را باید قطع کرد.

کندر در دوران بارداری

متاسفانه بعضی از زنان باردار برای اینکه ضریب هوشی فرزند خود را افزایش دهند ماه ها اقدام به خوردن کندر می کنند که این باعث می شود فرزندشان دچار بیماری بیش فعالی شود. کندر را باید فقط  –در ماه سوم بارداری– و هر روز به اندازه ی- یک عدس– ( نه بیشتر ) مصرف کرد. در ضمن اگر در خانواده ی خود سابقه ی فرزند بیش فعال را دارید بهتر است به جای کندر مویز بخورید. اگر شما از ابتدای بارداری فولیک اسید مصرف کرده و میکنید دیگر نیازی به خوردن کندر نیست چرا که فولیک اسید همان عملکرد را روی جنین دارد و اگر فولیک اسید را به همراه کندر میل کنید احتمال اینکه فرزند شما لب شکری یا بیش فعال بشود بسیار زیاد است.

کندر در دوران بارداری , خوردن کندر در دوران بارداری , مصرف کندر در دوران بارداری , فواید کندر در دوران بارداری

این متخصص طب سنتی با اشاره به این که مصرف کندر پس از هفت ماهگی عوارضی به همراه دارد، اظهار داشت: مصرف بیش از حد کندر  در زمان بارداری، باعث بیش فعالی جنین پس از تولد می شود. به همین دلیل به مادران باردار توصیه می کنیم تنها به اندازه یک نخود و تا هفت ماهگی جنین از کندر استفاده کنند.

خوردن کندر در دوران بارداری

 این آدامس طبیعی حافظه را تقویت می کند!  کندر صمغ درخت خاردار با ارتفاع تقریبی 2 متر است که در نواحی نسبتا گرم زمین رشد می‌کند. بهترین نوع کندر، کندری است که خالص، تازه، نرم و ظاهرش سفید باشد، خیلی زود شکسته نشود و وقتی آن را می‌شکنیم داخلش یک حالت چسبنده و زرد و طلایی رنگ باشد.  با شکافی که در تنه درختچه کندر ایجاد می‌شود شیرابه سفیدرنگی که همان صمغ کندر است از آن خارج شده و این شیرابه در مجاورت هوا به تدریج سفت شده و به صورت کندر در بازار عرضه می‌شود. کندر دارای طعمی تلخ و معطر و کمی گس است.

کندر در دوران بارداری , خوردن کندر در دوران بارداری , مصرف کندر در دوران بارداری , فواید کندر در دوران بارداری

دریایی با بیان این که مصرف کندر حتی برای بزرگسالان هم مفید است، اظهار داشت: کندر خاصیت ضد بلغمی دارد و آب های جمع شده در مغز را جمع آوری می کند، بنابراین ضد فراموشی و ضد بیماری آلزایمر است.

مصرف کندر در دوران بارداری

خواص کندر اگر کندر را با آب سرد بخورید، اسهال را بند و استفراغ را قطع می‌کند و یکی از مهم‌ترین خواص بسیار مفید و جالب توجه آن، تقویت حافظه و مرتفع‌کننده فراموشی و ضعف حافظه است که به راستی تاثیر بسزایی دارد. جویدن کندر مانند آدامس لثه را محکم می‌کند و بوی دهان را می‌زداید و روایت شده برای قطع ادرار و بلغم می‌توانید از آن مصرف کنید. مصرف کندر بویژه در زنان باردار و تأثیر آن روی حافظه نوزاد از قدیم الایام مورد تأکید بوده است.  با توجه به تحقیقاتی که روی بیش از 100 نفر از مادرانی که قبل از زایمان به مدت طولانی (3 الی 4 ماه) از کندر استفاده کرده‌اند معلوم شد که مصرف بیش از حد آن موجب بیش‌فعالی کودکان آنها شده اما مادرانی که به مدت یک ماه یا کمتر از کندر استفاده کرده‌اند کودکانشان بیش‌فعال نشده و همچنین از هوش بالایی برخوردارند.

کندر در دوران بارداری , خوردن کندر در دوران بارداری , مصرف کندر در دوران بارداری , فواید کندر در دوران بارداری

دکتر محمد دریایی با بیان اینکه محققان کشور آلمان تحقیقات فراوانی روی دانه کندر انجام داده و به نتایج خوبی هم دست پیدا کرده اند، افزود: مادران باردار از چهار تا هفت ماهگی می توانند کندر را همراه با عسل مصرف کنند، اما پس از این مدت مصرف آن را باید قطع و به جای آن از خرما یا رطب استفاه کنند.  وی همچنین تاکید کرد: کندر حاوی مواد رادیو اکتیویته است و باعث جذب عوامل و یون های مثبتی می شود که در تقویت بدن بسیار موثر هستند. اکثر میوه ها و مرکباتی که مصرف می کنیم نیز خاصیت رادیو اکتیویته دارند

فواید کندر در دوران بارداری

 خوردن کندر تنها در ماه سوم بارداری بی‌خطر است اما در ماه‌های بعد برای جنین مضر است.  نحوه استفاده از کندر آن را کوبیده و هر روز صبح ناشتا یک قاشق مربا خوری از آن‌را در یک استکان آب حل کرده و مصرف کنید. می‌توانید آن را در دهان گذاشته و به صورت آدامس از آن استفاده کنید، البته در این حالت کندر کمی تلخ است.  از نظر حکمای طب سنتی کندر گرم و خشک است و از نظر خواص آن معتقدند که خشک‌کننده و قابض و بندآورنده خون است،گازها را تحلیل می‌برد و در تقویت حافظه بسیار موثر است، از خونریزی‌های خارجی و خونروی از سینه جلوگیری می‌کند و اگر با صمغ خورده شود برای رفع بدبویی بینی و تنگی نفس و سرفه مزمن رطوبتی موثر است. همچنین اگر با عسل خورده شود برای رفع فراموشی مفید است. اگر تا چند روز هر روز 3 گرم آن را در آب بخیسانید و ناشتا بخورید برای رفع فراموشی و زیادی بلغم مفید است.

کندر در دوران بارداری

کالری و طرز تهیه و خواص آلو بخارا در بارداری و دیابت چیست

پنج‌شنبه 12 بهمن 1396 ساعت 17:23

کالری و طرز تهیه و خواص آلو بخارا در بارداری و دیابت چیست

خواص آلو بخارا در بارداری و دیابت >>>در این مطلب از سایت جسارت به آلو بخارا و کالری و طرز تهیه و خواص آلو بخارا در بارداری و دیابت چیست می پردازیم.آلو بخارا ماده ای موثر برای دیابت و یبوست است
کالری و طرز تهیه و خواص آلو بخارا در بارداری و دیابت چیست


 آلو بخارا , خواص آلو بخارا , آلو بخارا در بارداری , آلو بخارا و دیابت , آلو بخارا و یبوست

آلو بُخارا یکی از انواع خشکبار است. آلو بخارا از خشک کردن آلو و یا گوجه به دست می‌آید. برای تهیهٔ آن نخست آلو قطره‌طلا در آب کمی جوشانده می‌شود، سپس پس از خنک شدن پوست آن کنده شده و در آفتاب خشک می‌شود.

آلو بخارا

بررسی‌ها نشان می‌دهد ‌آلو بخارا که آلوی خشک شده محسوب می‌شود سرشار از آنتی‌اکسیدان است به طوری که محققان مقدار آن را با آنتی‌اکسیدان‌های موجود در بلوبری برابر می‌دانند. این ماده مغذی سرشار از فیبر و کربوهیدرات‌هایی موسوم به ‌سوربیتول‌ است که مانع ‌یبوست می‌شود. الو بخارا که به نام های الو زرد –پردفوس –یرقون –اجاص –جاصا والو برقانی نیز معروف می باشد ،دارای طبع سرد و تر است .آلو میوه‌ای شگفت‌انگیز و آبدار است که از نظر گیاه‌شاسی به تیره‌ی رزاسه یا گلسرخیان متعلق است. این میوه عضوی از خانواده‌ی آلوهای نوع پرانوس است که هلو، شلیل، و بادام را نیز در بر می‌گیرد. این یکی از معدود میوه‌هایی است که در انواع رنگ‌های مختلف موجود است. گیاهی که این میوه را به بار می‌دهد درختچه‌ای کوچک است که در سراسر جهان به ویژه در چین، امریکا، ژاپن، و اروپا می‌روید و فواید زیادی دارد

کالری و طرز تهیه و خواص آلو بخارا در بارداری و دیابت چیست

آلو بخارا , خواص آلو بخارا , آلو بخارا در بارداری , آلو بخارا و دیابت , آلو بخارا و یبوست

آلوبخارابرای سردرد گرم و تب های صفراوی و تشنگی و حرارت قلب و خارش بدن مفید است.آلوبخارا به سبب خاصیت تقطیع وتلطیف خود اخلاط فاسد را نرم کرده و از معده و روده خارج می کند.

خواص آلو بخارا

همچنین آلوبخارا سیستم اسکلتی بدن را سالم و قوی نگه می‌دارد. سلامت استخوان‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است و مراقبت از آنها مانع بروز پوکی استخوان، شکستگی ‌ها و تحلیل عضلانی می‌شود.

پروتئین‌های گیاهی و غذاهای سرشار از کلسیم گزینه بسیار مناسبی برای حفظ سلامت استخوان‌ها محسوب می‌شود ولی در این میان، مصرف مواد معدنی مانند بور، منگنز، پتاسیم و آهن نیز حائز اهمیت است. آلوبخارا حاوی تمام این مواد معدنی است و مقدار آن بیش از تمام میوه‌ها و سبزیجات مصرفی در طول روز است و حجم مواد معدنی استخوان‌ها را بالا می‌برد.

کالری و طرز تهیه و خواص آلو بخارا در بارداری و دیابت چیست

آلو بخارا , خواص آلو بخارا , آلو بخارا در بارداری , آلو بخارا و دیابت , آلو بخارا و یبوست

آلوبخارا درافراد سردمزاج یا کسانی که معده سرد دارند، بهتراست با آب وعسل میل شود.کسانی که از بیماری طحال رنج می برند قبل ازغذا آن را میل کرده و تا ازمعده خارج نشده غذای دیگری نخورند.

آلو بخارا در بارداری

آلو بخارا به عنوان یک میوه خشک باعث غنی شدن ذخایر کلاژن بدن می‌شود که بدن را قوی و استخوان‌ها را نرم نگه می‌دارد. ویتامین C بالایی که در این ماده مغذی وجود دارد، به جذب بالای آهن از مواد غذایی کمک می‌کند. فیبرهای موجود در آلوبخارا کلسترول خون را پایین می‌آورد و به حفظ سلامت قلب و عروق کمک می‌کند.

در نقطه مقابل، مواد لبنی گرفته شده از شیر گاو قرار دارد که به دلیل رسوب کلسیم و ایجاد التهاب در مفاصل، استخوان‌ها را ضعیف می‌کند و احتمال بروز پوکی استخوان را افزایش می‌دهد.همچنین فیبر بالای موجود در آلوبخارا برای کاهش وزن، منیزیم آن برای بهبود قند خون و پایین آوردن آن و نیز کاهش اشتها مؤثر است.علاوه بر این، کربوهیدرات‌های انرژی‌زا در این میوه خشک عملکرد را بهبود می‌بخشد و سلامت استخوان‌ها و قدرت بدنی را بالا می‌برد.

کالری و طرز تهیه و خواص آلو بخارا در بارداری و دیابت چیست

آلو بخارا , خواص آلو بخارا , آلو بخارا در بارداری , آلو بخارا و دیابت , آلو بخارا و یبوست

اگر آلوی خشک را با آب پخته و صاف کنند وبا عسل یا ترنجبین یا شکر میل کنند مسهل قویتری است.

موارد استفاده آلو بخارا :

الو بخارا دارای خاصیت صفرا بر –زیاد کننده ادرار –ضد بلغم –تب بر –دافع انگل و ضد استفراغ می باشد .همچنین از ان درمواردی مانند :گلو درد –اسکوربوت –کم خونی –تقویت کبد –سرفه –یبوست –مسمومیت –چسبندگی پلاکت های خون –تقویت لثه ها –احساس تشنگی –خارش پوستی –ورم لوزه –تقویت معده –خشکی معده –سو، هاضمه –ورم کلیهسنگ کلیه –ائره –ارتروز –تصلب شرایین –تقویت اعصاب –سردرد و نقرس استفاده به عمل می اورند.

کالری و طرز تهیه و خواص آلو بخارا در بارداری و دیابت چیست

آلو بخارا , خواص آلو بخارا , آلو بخارا در بارداری , آلو بخارا و دیابت , آلو بخارا و یبوست

آلوی بخارا خون را صاف کرده و خارش بدن را برطرف می کند.رای رفع یبوست شدید عصاره خیسانده آنرا با تمبر هندی میل کنید.

مضرات آلو بخارا :

۱- زیاده روی و مصرف بی رویه الو بخارا موجب ناراحتی معده –نفغ –ایجاد اسید اوریک و ناراحتی طحال می شود .

۲- اشخاص سرد مزاج باید در مصرف این میوه احتیاط نمایند .افراد مبتلا به قند خون نیز نباید درمصرف الو بخارا زیا ده روی کنند .افرادی که مبتلا به ناراحتی ها یی مانند :نقرس –اسید اوریک –رماتیسم –اترومی –تصلب شرایین – اسهالزخم معده و اثنی عشر می باشند ،باید در مصرف میوه ی مزبور احتیاط نمایند .

آلو بخارا